NU KÖR VI - BODA BORG

Vaknade runt halv elva och har nyss snackat lite med Frida. Taggar boda borg för fullt. Ska fan bli asnice!
Nu ska jag slänga i mig lite frukost sen fixa mig och så sen drar vi. Kommer inte uppdatera så bra idag då, vilket ni kanske förstår. Men ha en fin dag!


veckans planer


Ska göra rätt mycket under lovet så tänkte berätta lite om mina planer hitills.
Måndag - Boda Borg (Boda Boo) med en jävla massa folk. Pallar inte rabbla upp alla. Men det ska bli jävligt nice, massa spöken och sånt ju. Rätt barnsligt, men ändå.
Tisdag - Klipptid vid tre, grymt skönt att äntligen bli av med allt det slitna. Sen vid fem nån gång blir det lasergame med det gamla laget. På det en fet pizza. Kommer bli helt galet!
Onsdag - Tar bussen till nävekvarn med Klara, där kusinerna bor. Kommer röja där hela dagen. Eftersom vi inte träffat dom på jättelänge ska det bli superkul!
Torsdag - Jag fyller äntligen 15. Byxmyndig och allt ju. Oj oj. Hahahah.
Sen i helgen nån gång ska jag förmodligen träffa sysslingen Ellen om hon kunde.
Ungefär lite så ser det ut, gillar att det händer så mycket, så att man inte bara ligger hemma och inte gör någonting, det är bara okej någon dag. Men absolut inte alla.

Nu ska jag faktist borsta tänderna och sen krypa ner under täcket och kolla på vd. Pusss.


det vi mest av allt vill ha, är något som aldrig kan bli vårt


Vaknade runt halv tolv
, duschade och åt lunch. Efter det har jag bara degat framför datan. Men nu ska jag röra på arslet och börja fixa mig lite, ska nämligen träffa Ellen idag.

Helgen har varit grym på alla sätt och vis. I fredags var det ju som sagt fest hos Alicia.
Spelade med andra ord. Körde klassiska sanning och konka. Skruvade ner skyltar. Åt i mängder. Skrattade tills vi fick ont i magen. Hittade på roliga överaskningar. Raggade på killar. Bankade på bordet. Snackade och jaa allt det där.
Snackade fram till tre då vi somnade direkt.
Vaknade runt tolv då vi bara degade i sängarna och var allmänt störda. Blev hemskjutsad nån gång runt tre.
Träffade Frida runt fem, snackade och skrattade och var väldigt trötta båda två. Tog iallafall moppen till ica runt sju och köpte lite gott till kvällen. Sen vidare hem för att äta. När jag sen kom tillbaka till Frida var även Maggi där. Vi åt en jävla massa, både chokladpudding och chips.. Låg i Fridas säng och skrattade onödigt mycket. Försökte busringa men lyckades inte särskilt bra.. Det har varit en hel grym helg helt enkelt!

Känner att det vart lite mycket text, så ska inte utsätta er för mer babbel nu. Ha en fin söndag!


du får mig att skratta varje dag


Utklädning och matteprov i skolan idag.
Båda gick väl sådär haha. Men nu är det iaf lov så det är superskönt!
Har nyss fönat håret och ska nu sminka mig och så, sen packa lite och hjälpa mamma med håret.
Fest hos alicia ikväll, blir kvar där över natten också så uppdateringen lär ju inte va så bra.
Men ha en fin fredag så hörs vi kanske imorn!

fullspäckat schema!


Åååååh, sommar med fina vänner!
Skolan var tråkig idag, like always. Vi kollade nog på världens sämsta skräckfilm på elevens val. Den sög ja.
Har fullt upp nu och ikväll. Ska nu fixa i ordning lite kläder och sånt till imorn för jag, Stina och Maggi ska vara geeks, HAHAHAH. För imorn firar vi halloween på skolan så det gäller ju att passa på att klä ut sig ;)
Nämen, sen måste jag plugga lite matte (prov imorn jöö) sen vid sju ska jag kolla konsert på tessin för klara är med!
Måste äta innan också. Så har inte tid att sitta här. Hare fint mina vänner. Ciao.


I'm not gonna miss you

Hej på er! Onsdag idag vilket innebar att sluta tidigt i skolan. Direkt efter vi slutat tog jag bussen till nyk där jag mötte upp Frida, Hanna, Lovisa och Alicia.
Gick på stan i timmar med Frida och Hanna och vi hade det jättekul. Hittade present till Alicia, en tröja och ett halsband. Är mycket nöjd. Ni får kanske (om jag kommer ihåg dvs.) se bild imorn.
Efter stan tog vi bussen hem och jag drog hem och åt, sen till Frida direkt för att plugga lite och äta lite mockarutor. Blev faktist rätt mycket gjort så är iaf klar med idrottsrapporten nu, skönt!
FML. Nån kävla idiot har hackat min fb!!!!!!!!!!
Vi hörs nån gång, nu vart jag på dåligt humör. Godnatt eller nåt.


just a kiss on your lips


Sitter och äter vindruvor och lyssnar på bra musik.
Har precis pluggat lite på tyskan men det var för tråkigt så jag gav upp. Hjälpte mamma lite med maten förut så snäll som jag är (a
Duschade sen och ska nu kolla på vampire diaries. Tagga skola imorn.. tisdag - massa tråkiga lektioner men jag ska hålla ut. Vi hörs. Ciao.


when you touch me i get that feeling


Arkivbild
Härlig dag i skolan. Vaknade dock med halsont.. Så har haft ont i halsen hela dagen men annars har skolan varit helt ok. Bakade mockarutor på hemkunskapen som jag tänkte mumsa i mig nu!
Ska även lyfta på arslet och öppna läx-böckerna, fastnar alldeles för lätt framför datan ju.. Som belöning när jag har pluggat blire vd. Ciao.

my heart is freaki'n out when i held you


Slapp söndag - jaa.
Efter duschen hoppade jag in i myskläderna och satte på vampire diaries. Så har kollat några avsnitt där. Pluggat lite. Ytterst lite om man säger så. Men vafan, palla plugga liksom?
Ätit god mat har jag gjort också. Och lyssnat på bra musik. Det var min söndag det. Typ. Nu ska jag börja jobba lite på mvg-uppgiften sen vd igen. Ha det gött!


Godmorgon!


Godmorgon på er!
Ville bara säga att jag hatar söndagar. Har typ massa plugg, vill bara skita i allt, men det går ju inte riktigt till så. Så idag måste jag plugga. Superkul va? fast nää. Jättefint väder idag iaf, för en gång skull!
Igår var jag i nyk en snabbis på dagen med syster och papi. Var mest med som råd till syster men med mig hem fick jag ändå en skjorta, bh och hårspray. Bild kommer kanske senare. På kvällen var det fotbollsavslutning på havets källa vilket var jättekul!
Nu ska jag ta en lååång och uppfriskande dusch för att bli lite fräschare. Ha en fin söndag!

cause you are too perfect


Jag älskar dig.
Den här fredagen har spenderats med min familj. Snackat en väldans massa med min fina syster + idol-mys på det, så det har varit grymt!
Än är det ju inte slut. Men nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen. Sen vampire diaries och tagga tills imorn. Fotbollsavslutning ju. Hare gött. Puss

you found me lying on the ground


Har varit urusel på att uppdatera dom senaste dagarna.
Men tro mig - Jag har haft fullt upp. I skolan har det varit asmycket. Prov hit och dit och massor med plugg. Har fortfarande mycket så uppdateringen kommer ju inte bli bättre iaf. Imorn ska vi på gymnasie-mässa i rosvalla. Ska bli rätt nice faktist. Tänkte bara visa att jag lever och säga som det är, full fart hela tiden ju. Så har inte riktigt tid med bloggen nu. Men jag kommer tillbaka, nån gång, kanske redan imorn haha, vem vet? Har precis borstat tänderna och ska nu krypa ner i min underbara säng, puss!


that should be me making you smile


Har varit rätt upptagen i helgen, därav min dåliga bloggning.
I fredags sov jag ju som sagt hos Ellen, jättemysigt vare. Vi snackade och skrattade i mängder! Grymt. Åkte hem nån gång runt ett i lördags kanske.
Hjälpte mamma med maten och så. Sen fixade jag mig inför kvällen. Tog bussen med Klara till arnö runt halv sex, därifrån gick vi sen till Kari och Marie. Elin fyllde år så hela tjocka släkten var där. Blev mycket lek och skratt med lilla Filippa, hihi. Jaja.

Imorse väcktes jag av att Emma ringde, så vi åkte och kollade fotboll runt tolv, träffade även Maggi och Johanna där! När jag kom hem började jag städa lite på rummet (läs:vilket tog typ 3 timmar eftersom jag gjorde massa annat emellan..). Nu har jag precis ätit och tänkte sätta igång att plugga. Kommer väl gå sådär. Efter det, duschen och vd. Skola imorn igen då, jättetaggad, fast ne. Men pusss vi hörs!


fredag


Minnen
Haft en toppendag hitills. Prao:en var asrolig faktist. Gulligt att jag fick krama om alla barn när jag skulle sluta och dom typ höll fast mig och bah "neej, gå inte, du måste stanna här" osvosv, gullegrisar.
Skönt att komma tillbaka till skolan igen iaf (jag syftar inte på allt plugg..). Känner att den här veckan har varit väldigt rolig men också väldigt krävande, har liksom varit helt  d ö d  när jag kommit hem på dagarna.

När jag kom hem så satte jag igång med att typ städa nästan hela övervåningen (förvånad över det själv), men liksom mammas och pappas duktiga flicka ju! Nejmen, sen åkte vi och hämtade mamma. När vi kom hem hjälpte jag till att laga tacos. Sitter nu och kollar runt lite, men ska snart stänga av och städa mitt rum. Kul liv.
Men senare ska jag till ellen och sova kvar där, hon ville liksom inte sova ensam hemma den stackaren, så jag gör henne sällskap! Vi hörs nån gång, puss!


det händer när du minst anar det


Ååååh vad jag saknar detta!
Har inte haft nån alls lust till att blogga. Imorse hände lite grejer, vaknade på ett alltför konstigt sätt, så jag gick till prao:en med väldigt ont i huvudet, trött och på allmänt dåligt humör. Den hemska känslan jag fick, den vill jag aldrig någonsin ha igen. Blääää, har egentligen inte lust med att blogga nu heller, har allt för mycket i tankarna. Men allt för er liksom..
Sista dagen med alla barn imorn, och gud så skönt det ska bli! Fast visst kommer jag sakna dom små skitarna. Speciellt dom som typ attackerar mig och maggi för att typ slå oss på rumpan? haha. Jaja. Ska nu göra en inbakad fläta, sen bums i säng. Så, puss och godnatt. Vi hörs när jag har rensat tankarna lite. Kanske imorn, vem vet. Så att ni vet liksom.


my life would suck without you


Prao:en idag var helt ok. Bättre än igår iaf, faktist inte lika jobbigt. Däremot har jag samlat på mig en hel hög av fina teckningar jag fått av alla småskitar. Gulligt av dom. Kom hem runt kvart över två. Har hunnit baka havrekakor, pluggat lite grann, kikat runt lite på datorn och ska nu kolla på vd. På tal om ingenting så har jag hittat en jättefin jacka jag vill ha, så ska snacka med mami nu. Jaja, har inget mer vettigt att skriva här.
Vi hörs kanske senare? Pusss


you made me so confused


Så kan det ju också gå.. väldigt oseriös haha.
Jag är medveten om att jag inte bloggade igår, så sorry. Men jag var alldeles för trött för det. Prao:en tar ju kål på mig, är helt slut när jag kommer hem.

Kanske inte så konstigt när man hör skrikande barn hela tiden, eller när dom klänger på en eller när alla kallar mig storasyster i princip hela tiden. Alla står på kö för att få rida min rygg. Jag har typ tinitus nu. Dom bråkar om vem som ska få sitta bredvid mig, hålla mig i handen, leka med mig, krama mig osv osv.......
Ja, men en liten sammanfattnig sådär. Fast jag tycker ju självklart att dom är supersöta och så. Så så farligt är det väl inte...

Nog om det. Slutade fyra idag så får vi sluta 2 imorn istället, skönt! Har nyss käkat lite och ska nu kolla på vd tror jag. Egentligen borde jag börja plugga, men har verkligen ingen ork, så det får vänta. Vi hörs, pusss!


when i looked into your eyes, the whole world stopped


Hade det jättekul med Alicia och Lovisa
, vi fota, skratta, kollade film, snacka, skratta, åt. Ja men typ så. Kom nyss ut ur duschen typ och sitter och taggar för fullt till praoen imorn! Peterslund - nu kör viiii!
Nej, inte så jättetaggad faktist, stackars barn..... Ska när som helst göra en inbakad fläta och sen sätta på vampire diaries, great! Puss och godnatt, börjar åtta imorn, så vi lär väl inte höras förns framåt eftermiddagen.


det händer bara om och om igen. snart orkar jag inte mer


Sitter just nu och plattar håret lite grann
, typ superlängesen jag gjorde det ju! Förlåt om jag var så depp igår, men nu är det en ny dag och jag vaknade med ett leende på läpparna! Idag ska jag nämligen träffa fina vänner, Alicia kommer snart hit och sen ska vi träffa Lovisa. Riktigt nice kommer det bli. Så jag hoppas att ni också får en lika bra dag som jag, pusshej!


i'm so tired of this. can we just make it stop?


Typ depp just nu, haha.
 Trött som fan och känner mig som värsta äcklet. Har legat i sängen typ hela dagen och kollat film i min pyjamas. Fräsch tjej - ohja! Nej, så nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Vet inte riktigt vad som händer ikväll faktist, får hoppas på nåt bra iaf! Sorry för dålig uppdateringen - men designen är så jävla ful så jag pallar inte blogga, haha. Hoppas det fixar sig råå, pusss!


fredagskväll!


Så söt!
Skolan idag var som vanligt, rätt nice faktist! Kommer inte vara i skolan nästa vecka, för min klass har prao då, så jag och maggi ska va på peterslund (skola) då, haha. Stackars små-barn säger jag bara!
Träffade Lovisa ett litet tag förut också, kollade film och snackade och sånt. Sitter just nu och kollar på idol, grymt. Sen ska jag sätta på vampire diaries. Perfekt fredagskväll helt enkelt. Puss på er!


real girls aren't perfect, perfect girls aren't real


Grymt skönt att komma hem från skolan idag.
Veta att man är klar med no-provet och tyskan. Krypa in i onepicen och sätta på en film. Underbart! Nu taggar jag till prao nästa vecka, haha. Vi har inte ens fixat en än.. Men det ordnar väl sig. Nu ska jag fortsätta kolla film, kanske slumrar till lite, hehe. Ska äta hemmagjord pizza sen också, mums! Nej men vi hörs. Pusss


vill du lika mycket som jag?


HAHAHAHAHHA, det där fick mig att le. Sitter och läser lite i no-boken men kan inte koncentrera mig, ap-tråkigt ju.... Jaja, ville bara säga det haha.


life's a bitch


Sweetie
Är inte på alls bra humor och har inte varit på typ hela dagen. Trött har jag också varit. Hej pms, typ. Men med virvligt hår och osminkad trampade jag iväg till skolan ändå. Eftersom min klass alltid gör dagen bättre så har det ändå varit helt ok! Fast i slutet på dagen fick jag damp typ. Problem med prao-plats, glömde mitt block så fick vänta en halvtimme och cykla hem i världens motvind, naaaaaajs.. Blir inte bättre av att jag måste plugga nu också, no-prov och tyska-grej imorn ju.. blääää. Nej nu ska jag sluta klaga, finns ju alltid dom som har det värre, huh? Pus
shej.


din kärlek gör mig stark


Pizzakvällen var helmysig
. Sitter just nu framför tv:n fast jag borde plugga no, men det tar vi imorn istället.. Onsdag imorn vilket är jätteskönt, för vi slutar tidigt! No-prov på torsdag, inte alls pepp. Har inte pluggat nånting så vi får se hur det går! Nu ska jag sluta babbla och göra lite vettiga saker istället. Puss!


bråttom


Gammal
Ska när som helst möta upp maggi för att åka vidare till klubbis där det blir möte och pizza, höhö. Har pluggat lite, (eller vi pluggade inte direkt) med Alicia och Frida förut. Måste snabba lite nu. Vi hörs kanske när jag komemr hem, runt nio skulle jag tro, puss!


dagens


T-shirt Gina Tricot//Jeans Gina Tricot//Smycken Barceolona, Glitter, Ur&Penn


kärleken till dig är obeskrivlig


Haha, hon är ju bara för söt, min bästavän.
Har varit rätt trött idag, men vafan det är måndag ju! Slutade runt tre, cyklade hem och satte mig framför tv:n och åt muffins, haha. Borde plugga no nu, meeeeen orkar inte. Så jag kryper in i min onepiece och sätter på vd istället! hiho. Busigt. Nej men jag har inte så mycket intressant att skriva längre? (på tal om ingenting, typ.) Jaja. Vi hörs mina vänner!


det är du som får mig att må bra


Sexiga, eeh ja?
Sitter och snackar skype och försöker plugga, vilket inte går så bra. Har även hunnit med att duscha. Orkar inte bry om den där jävla mvg-frågan längre. Så jag tror att jag sätter på ett avsnitt av vd istället, så mycket bättre! Men vi hörs imorn då, måndag och skola. Puss och godnatt!


you made me insecure with those words


Sitter och försöker plugga.
Vilket inte alls går bra.. Ska skriva typ om israel/palestina konflikten men det enda jag har skrivit är rubriken. Men jag kommer verkligen inte vidare, så kass.. Och det ska vara inlämnat imorn också, jo men tjena! Fastnar framför fb och vd istället. Men nu ska jag ta mig i kragen och försöka få nån att berätta för mig vad det hela handlar om! Önska mig lycka till så hörs vi när jag är klar, hoppas jag. Pusshej!


i loved you first


Klev upp ur sängen nån gång runt elva
och har nu hunnit äta frukost och fixat mig lite. Ska när som helst börja plugga lite. Är inte pepp alls på det, men jag måste verkligen... Ska nog kolla ett avsnitt av vampire diaries först, hehe... Har inga särskilda planer idag faktist. Vi hörs väl senare, puss!


nytt i garderoben!


Skjorta - H&M, 99 :-

Högmidjade shorts - Cubus, 179 :-

T-shirt - Gina Tricot, 99 :-
Det var de jag köpte igår, mycket nöjd, hiho.


segt internet

Det krånglar som fan när jag ska ladda upp bilder, så ni får se vad jag köpte imorn istället! Nu ska jag iaf slänga mig i soffan med en godispåse och glo på tv tills jag somnar, typ. Puss o godnatt!


nöjd och glad tjej!


Kom hem från stan för ett tag sen.
Hade det jättemysigt med Lovisa. Vi gick runt och tittade, skrattade, skämde ut oss och provade massvis med kläder! Precis som det ska va helt enkelt!
Med mig hem fick jag ett par shorts, en tröja och en skjorta. Några hundralappar fattigare men vafan, det är ju kläder vi snackar om! Nu ska jag pröva kläderna och sen kanske knäppa några bilder till er?

 Resten av kvällen spenderas nog med min fina familj, vampire diaries, godis och soffan, höhö. Orkar inte gå ut ikväll. Men då hörs vi väl formodligen snart med några bilder på mina köp. Pusshej!


i can't breathe


Tältningen var grymt med Sara!
Vi myste ner oss i våra onepiece och satte på en film. Snackade om allt och skrattade hur mycket som helst! En härlig natt med en helgrym tjej helt enkelt!
Imorse vaknade vi runt kvart över tio av att det var sjukt varmt. Så vi gick upp, fixade oss lite, plockade undan tältet och så, sen drog hon.

Jag har
nu hunnit duscha och klä på mig och så. Nu fixar jag håret lite. Sen drar jag in med Lovisa till nyk för att shoppa! Får min månadspeng idag och känner att jag skulle vilja bränna pengarna på lite nya kläder, höhö. Nää, nu ska jag snabba lite. Ha en fin lördag mina vänner!


RSS 2.0