din närhet får mig att må bra


Skolan idag var helt kaos
. Haha, rent ut sagt. Det var helt sjukt vafan. Min klass är så grymt jävla störd. Fast jag har skrattat hur mycket som helst iaf. Dagen gick långsamt men är äntligen hemma. Planerna för idag är väl att sara snart kommer hit, sen ikväll ska vi tälta? haha. Typ askallt ju. Men med onepiecen på och hundramiljoner täcken så blir det säkert grymt! Nu ska jag städa undan lite, vi hörs guys!


Idol 2011


Sitter och kollar på idol just nu
. Min favorit än så länge är helt klart molly! Hon är för fan grym. Jag skulle döö för hennes röst, typ. Taggar inför skolan imorn också.. eller? Nej usch nej. Haha. Fast sovmorgon sitter ju inte helt fel, men vi slutar halv fyra.. Nu ska jag fortsätta kolla. Pusshej!


new in



Här är skorna jag köpte för ca. två veckor sen! Har glömt att visa bild, men här får ni!
Fyndade dessa för 500 riksdaler på dinsko. Riktigt nöjd är jag. Varma och sköna att gå i! +++++


i know the feeling


HAHAHAHAHA
Kom hem för en timme sen kanske? Jag och maggi va på peterslund och skulle fixa prao-plats. Men då var vi tvungna att prata med rektorn som inte var där? Så vi skulle snacka med nån annan, men hon pratade i telefon, så vi fick vänta utanför i typ en evighet. Sen när hon väl var klar sa hon att hon inte kunde hjälpa oss utan att vi måste snacka med rektorn. Men problemet var att han inte skulle vara där imorn heller. Så vi fick ett telefon-nummer så ska vi ringa på måndag. Haha, fett krångligt ju..

Nu ska jag varje fall när som helst öppna läx böckerna och börja plugga, dvs. om jag orkar. Men det måste ju göras så bäst att jag börjar kanske. Vi hörs väl senare då, hare braa!


friends with benefits


Enligt mig var den här filmen sjukt bra! Kolla på den så får ni se, tips tips!
Och det gör ju inget att Justin Timberlake är rätt het, hehehe..


tiden tycks stå still


Fin fina du.
Sitter just nu bänkad framför idol. Asnice ju! Sorry att jag inte bloggade när jag kom hem förut, men gjorde lite annat.. Kollade bla. på film, ska tipsa er om den i nästa inlägg, grym iaf! Sen träffade jag frida och vi åkte vidare till ramdalen där det var både träning och match. Jag kollade på båda, härligt att komma tillbaka igen efter ett tag! Nu ska jag kolla klart idol, sen duschen, sen film och sovaaaa. Pussss


the way you look in my eyes


Ska när som helst äta och duscha
. Sen blir det idol-tittande. Har mest tagit det lugnt denna tisdag. Nu ska jag snabba lite om jag ska hinna se idol, pusshej!


nu:

... bakar jag muffins!


Efter en jobbig skoldag förtjänar jag det här! hihi. Vi hörs väl senare, pusss!


tisdag

Godmorgon! Är inte alls pigg just nu, skulle inte ha något emot att krypa ner under täcket och sova ett par timmar till. Men det är ju skola, så nej nej. Ska nu gå och käka lite frukost. Sen packa det sista och fixa lite och så. Sen möter jag upp alla så drar vi till skolan. Nu ska jag snabba lite, pusshej!


i can see it in you're eyes


Skolan idag var helt okej.
So-provet gick faktist rätt bra! Eller det kändes bra iaf.. hehe. När jag kom hem tog jag det mest lugnt, hjälpte klara att baka bullar och så. Sen träffade jag Frida ett tag, riktigt skönt att träffa den tjejen och prata ut om allting! Nu har jag precis kollat idol och ätit bulle, ska snart övergå till tyska-boken och glosorna vi har imorn, inte så några heller.. Sen ska jag kolla på vd och sovaaa. Imorn äre idrott och cykling? igen. Haha, det lär väl bli kul med dom snygga hockey-hjälmarna på. Nu ska jag suta svamla, puss!


du är där när ingen ser mig


Har precis duschat och så.
Nu ska jag göra en inbakad fläta, sen läsa lite på so:n. Åt vääärldens godaste mat förut, potatisgratäng med rostbiff och sen äppelpaj till efterätt! Sjukt gott!
Blir nog ett avsnitt av vd sen också, var ett tag sen nu ju. Men vi hörs nog imorn, puss på er!


around you i'll always smile


Gårdagen vart riktigt lyckad!
Var ju först på släkt-träff, vilket var jättemysigt! Åkte hem nån gång runt halv ett. Väl hemma hämtade jag madrass och sov-saker och fick sen skjuts till matilda, där alla brudar var. Vi hade jättekul med filmer och massa snack. Somnade runt fyra, vaknade tidigt, runt nio kanske.
Satte på en bra rulle och bara låg och myste innan vi gick upp.

Kom hem nån gång runt ett
och började typ plocka på rummet direkt. Det slutade med att jag rensat hela min garderob, vilket inte var så lite. Alla mina lådor rensade jag också. Sen städade jag riktigt ordentligt. Så nu är det rent och fint och plats för hur mycket mer kläder som helst i garderoben, får väl bli en shoppingrunda på stan snart då!
Jag har också hunnit plugga lite, och sovit typ en timma. Men nu ska jag plugga lite mer, prov imorn ju, så jag har en del att läsa, ja. Usch vad jag hatar skolan, jaja. Bara att bita ihop. Vi hörs väl senare, puss!


my dreams came true


Ska när som helst ut och fota lite med alicia.
Hon kom hit lite spontat igår kväll, hehe. Vi hade det jättemysigt. Ikväll ska jag antingen till matilda eller på nån släkt-grej. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Men det lär vi se framåt kvällen! Nu ska jag vara lite social. Pusshej!


fixat designen


Har pillat lite med designen
men är långt ifrån klar. Så det ser lite rörigt ut just nu. Så att ni vet. Jag gör två stycken samtidigt, för jag hade liksom två idéer, sen får vi se vilken som blir bäst helt enkelt! Men nu ska jag stänga ner här och sova. Sovmorgon imorn vilket är otroligt skönt. Puss på er!


allting har förändrats, men du finns kvar


Sitter och lyssnar på musica
och pluggar lite granna. Läser om typ islam. Inte så värst intressant, men prov på måndag juue. Orkar verkigen inte, helst av allt skulle jag bara krypa in under täcket och sova ett par timmar. Men det har man ju inte tid med! Får belöna mig med att kolla på vd sen istället!
Vi kollade på nån teater idag i skolan förresten, som sög rent ut sagt. Haha. Neej, nu ska jag återgå till so-boken. Vi hörs kanske senare, pusss!


you are my sweetest downfall


Tjabalalala.
Haha, gulligt. Vad har jag gjort idag dåå? Jag har varit i skolan, like always. Helt okej faktist. Efter skolan snabbt hem i spöregnet. Var dyngsur när jag kom hem. Vart skitarg. Mitt hår låg typ i stripor. Mitt smink hade runnit. Mina jeans gick att krama ur. Gaaaah vad jag hatar regn. Iallafall, åkte typ direkt till nyk med mami där vi mötte upp syrran. Fixade leg och köpte lite smink och sådär. Bild på det + skorna kan ni få se en annan dag. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen plugga lite. Sen vd ♥ Pusss!


you give me strenght


HAHAHA. söt.
Har precis kommit ur duschen och smörjt in mig och så. Har även bytt lakan. Kommer sova som en gud i natt. Nu ska jag göra en inbakad fläta och borsta tänderna. Sen krypa ner under täcket och kolla ett avsnitt av vd. Sen ska jag sussa. Skola imorn också juuu.. Jaja. Puss och godnatt!


plugg och vampire diaries


Tufft.
Jo men tjena! Hade ju olika stationer idag i skolan, vilket var rätt kul. Bättre än vanliga lektioner iaf.. Kom hem för typ en timma sen. Så nu äre dags att öppna so-boken och läsa några sidor. Kul liv. Så kommer typ plugga resten av dan, och kolla på vd. Asnice! Så vi hörs när vi hörs daaarlings.


you light up my world like nobody else!


Sitter just nu och checkar fb
, ska snart sätta på vd! asnice! Idag har jag varit med mina fina, dvs. fanny, emma och matildaa. Vi har pluggat so (rätt mycket för att vara oss, faktist!!) vi har åkt moppe, vi har bakat, vi har snackat, vi har skrattat, vi har klätt ut oss. HAHAHA. Hade iaf skitkul. När dom åkt hem bänkade jag mig framför idol medans jag åt lite lasange, mums! Imorn är det en massa aktiviteter i skolan typ, så jag hoppas det blir kul. Alltså inga vanliga lektioner, vilket är superskönt! Jaja. Vi hörs väl imorn. Pusss!


i will remeber those words forever


Efter typ två timmars pluggande hopppar jag in i duschen.
Sen bosätter jag mig i soffan framför tv:n resten av kvällen. Helt slut i huvudet efter alla sidor i so-boken jag läst. Förvirrad vart jag också. Härligt.. Nu ska jag duscha. Måndag imorn, vilket betyder skola, jättepepp på det.. verkligen. Me vi hörs, puss!


you save me from danger


Sitter här i min säng med ellen
. Vi kom hit för kanske en timma sen. Är sketa trött så vi har inte gjort så mycket. Jag borde plugga so, men jag fattar ändå ingenting.. :(  Nu ska jag va lite social. Ville bara säga att jag hatar söndagar..


ellen är bäst!


Sitter här med ellen och dunkar musik, snackar i skype och käkar chips
. Haha. Var ute på en jättehärlig promenad förut, då vi snackade om typ allt! Ska när som helst gå och lägga oss, ska upp tio imorn typ. Då drar vi förmodligen in till  stan. Men hare gött!


you're like an angel


Ska snabbt slänga i mig nåt att äta
, magen kurrar som faan. Haha. Sen åker jag till ellen. Kommer bli grymt kul tror jag! Ska skynda lite nu, puss på er!


ändrade planer baby!

Nu äre såhär att det vart lite ändrade planer. Ska träffa ellen idag iaf. Så nu ska jag hoppa i duschen en snabbis, sen fixa mig. Så om en timma nån gång skjutsar pappi in mig till arnö, ska blir riktigt nice faktist! Så jag sleepar där inatt. Nu ska jag fortsätta snacka med ellen på skype, sen in i duschen! Vi hörs kanske senare, puss!


godmorgon!


Godmorgon people!
Vakande för ett tag sen. Skulle ju varit med ellen idag. Men hon fick typ öroninflammation eller nåt... (bra tajming!!) så vi får va en annan dag istället. Jag som saknar henne typ såhäääääääääääär mycket gånger 100000. Men jag får väl göra nåt annat idag då. Nu ska jag iaf se klart vp, sen käka fukost och duscha. Men vi hörs väl lite senare antar, puss på er!


you're the best person i've ever met


Helskön fredag asså!
Skolan var okej. Det är min klass som gör att jag ens orkar gå till skolan. Går inte en minut utan att man skrattar, så jävla härliga alltså! Speciellt idag på no:n. Hahaha. Saaaaasssa. Ingen av er fattar. Men det gör inget för det var skitkul. Sen jag kom hem har jag mest gjort ingenting. Käkat upp nästan ett ½ kilo godis, kollat film, kollat vp, ätit god mat, kollat idol, snackat skype. Och jaa, allt dedär.
Nu ska jag ta bort sminket, plocka lite på rummet, sen lägga mig i sängen och kolla vp, grymt bra just nu!
Imorn träffar jag saknade syssling pyssling ellen dellen. Saknar henne som fan, så det kommer bli toppen! Vi hörs väl imorn då, antar jag. Puss och godnatt!


i brist på fantasi..

DAGENS VILL HA: pengar, pengar, pengar
DAGENS KLÄDSEL: jeans, stickad tröja och boots.
DAGENS DOFT: christina augilera
DAGENS FRISYR: små lockigt, utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: skrattanfallet hela klassen fick på no:n
DAGENS LÅT: newkid - jag gråter bara i regnet
DAGENS PLANER: - godis + vp
DAGENS SAKNAD: ellen bästaaa  
DAGENS DUMMASTE: kladdet i matsalen
DAGENS SJUKA: pass
DAGENS DROG: vampire diaries, lääätt
DAGENS ROLIGASTE: min cp-klass
DAGENS FAVORIT: dom knäppa vännerna
DAGENS KÖP: godis
DAGENS GODIS: ica-godis, yeah!
DAGENS HUMÖR: superglad
DAGENS ORD: "HAHAH"

hej hopp gummisnopp

Sitter just nu och äter macka och dricker oboý. Kom hem från skolan för en halvtimme sen kanske. Fick sluta 15.00 istället för 15.30. Bara för att vi har världens bästa lärare.... eller? Ska när som sätta på vampire diaries. Sen ska jag försöka läsa igenom lite SO. Det lär väl inte gå så bra, men ändå.. Vi hörs guys!

Charmig bästavän


you don't know you're beautiful!


Ledsen för att jag inte uppdaterade något igår.
Men man kan säga att jag hade fullt upp. Först var jag i skolan såklart. Efter det åkte jag hem till frida. Vi snackade och åt lite och så. Sen fixade vi oss lite innan vi mötte upp lovisa på busshållsplatsen och tog bussen in till nyk. Väl där inne mötte vi upp alicia och gick mot bion. Vi såg jag saknar dig. Jättebra film faktist, jag och frida satt och storböla medans alicia och lovisa typ skratta? dumma människor dedär..

Hahaha, det var sjukt pinsamt när jag stod i kassan och skulle köpa biljetter. Frida stod framför mig och bah: En biljett till filmen jag saknar dig. Jag kom efter henne och sa: Jag saknar dig också. Frida, lovisa och alicia började typ asgarva. Och kassa-gubben kollade skitkonstigt på mig och typ flina. Jag bah: Vaaa? Sen förstod jag och skämdes lite. Haha. Alltid jag som ska göra bort mig....

Vi hade varje fall skit roligt och det var lätt värt pengarna! Vi var inte alls många som kollade på bion, fast jag tror att dom som va där vart lite arga på oss eftersom vi gjorde lite allt möjligt och väsnades liiiite för högt.. heheh.

Imorse var jag helt död, orkade knappt fixa mig. Haha. Men som tur var fick jag åka bil med maggi och vi slutade tidigt. Skönt. När jag kom hem kom typ sara. Så vi satte oss och försökte plugga lite so. Vilket inte gick så bra. Men min kära syster har försökt förklara lite för mig istället. Eftersom hon typ gillar (!!) religion. Vi bakade även chokladbollar, muuums. Nää nu ska jag be klara fortsätta förklara lite. Vi hörs nån gång, puss!


världens bästa klass, 9B


Skolan idag var faktist skitrolig
(förvånad att jag säger det själv!!). Jag äääälskar min klass. Haha, alla är så grymt jävla störda.. Hade både slöjd och hemkunskap så det var skönt. Frida och Lovisa kom också och hälsade på, så det vart ju extra kul! Efter skolan drog jag och Lovisa hem till Frida, men vi stack efter ett tag. Har precis kommit in nu efter att ha varit ute och snackat och fotat en massa med Lollo. Så nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen, sen plugga lite tyska, dricka varm oboý och kolla på vp. Härligt slut på en bra dag helt enkelt! (om man bortser från tyskan dvs.) Men vi hörs väl imorn eller nåt guys!


never give up


Vart lite ändrade planer igår,
så spenderade min kväll med sandra. Snackade om allt. Verkligen allt. Du är grym tjejen!
Idag tog jag bussen in till nyk och träffade sara och frida. Vi gick och gick och gick. Och snackade. Haha. Efter ett tag tog jag och frida moppen hem. Sen dess har jag ätit kebab, bakat och gått en promenad med frida. Nu sitter jag här och snackar skype med en massa människor. Asnice. Ska snart tvätta bort sminket och dedär. Sen sätta på nån film. Måndag imorn, vilket också betyder skola igen.. inte kul. Men aja. Vi hörs kanske imorn då, puss!


parttttyyyyy!


Vi har gäster just nu och jag har precis ätit super-god mat
, grillat vart det! Mumma. Har som sagt spenderat min dag med Lovisa. Vi va först en sväng i nyk där jag hittade ett par boots. Nöjd är jag! Kan visa bild eller nåt imorn. Sen åkte vi hem till henne, snackade och sånt. Vi hann även fixa naglarna, hehe. Nu ska jag umgås lite med gästerna. Senare blir det parrrrtyyy hos monkan. Skapligt nice faktist. Så kommer förmodligen hem rätt sent. Hehe. Ikväll kör vi! Vi hörs väl imorn antar jag, pusss!


those we're the best days of my life


Godmorgon!
Har hunnit med att äta frukost, klä på mig och fixa håret. Nu ska jag bara sminka mig och lite sånt. Ska till nyk med lovisa idag, och förhoppningsvis kommer jag hem med ett par nya skooor. Kommer bli riktigt nice tror jag, var ju ett tag sen jag träffade den ungen.. Nu ska jag snabba lite, pusshej!


i feel so empty without you by my side


Sorry för att jag inte uppdaterat
. Men humöret var inte på topp när jag kom hem asså. Hade sjukt jobbiga lektioner i skolan, slutade grymt sent. Var arg på tyska-lärarn. Så när jag äntligen skulle få cykla hem, var min cykel borta? Fatta hur arg jag var då liksom. Men som tur va hittade vi den efter ett tag! När vi väl va påväg hem skulle det självklart börja regna. Fml på det typ.

 Ni vet såna dagar när allt går åt skogen? Liksom man river ut hela sin garderob men hittar ändå inga kläder. Sminket går åt helvete. Håret ser ut som ett skatbo. Man måste stressa asmycket för att man "råkade" snooza typ 10 gånger för mycket. En sån dag vare för mig idag. Så jag hoppas ni har förståelse till att jag inte uppdaterat.

Nog om det. Kom precis från matbordet. Så nu är jag riktigt mätt och belåten! Har kollat några avsnitt på vp (vampire diaries) och ätit godis. Så det fick mig på bättre humör typ.. Nu taggar jag till idol. Och snart ska jag ringa lovisa, har nämligen lite planer med henne imorn, hehe. Mer om det senare. Nu ska jag bänka mig framför tv:n med en fet godispåse. Puss på er!


till skolan!


Har precis gjort mig klar och ska käka lite frukost.
Sen möter jag upp matilda så cyklar vi till skolan. Lång dag idag, slutar halv fyra. Fast vi hade ju sovmorgon... Vet inte riktigt vad som händer efter skolan, men det lär vi märka. Nu mpste jag snabba mig. Pusshej!


dagens!



//tunika-gina//jeans-gina//smycken-ur&penn, barcelona, cubus//converse//


i know you're "the one"


Bilden visar det jag håller på med nu... matte. Aptråkigt. Men det måste ju göras, ligger lite efter eftersom jag varit sjuk, så försöker ta igen lite. Åt nyss pannakor och ska snart vara en duktig flicka och diska. Sen ska jag plocka lite på rummet, sen kommer kusinen hit! Hon ska på student-fest så ska bla. hjälpa henne att locka håret, nice! Nu ska jag dra. Men vi hörs kanske senare. Pussss


just have a good time


Röntgen av knäna gick väl bra
. Nu väntar vi bara på svaren. Men tror inte det är något allvarligt, helt ärligt, eller det hoppas jag inte iaf. Sitter just nu och lyssnar på Moa - från idol. Så jävla grym är hon, och texten.. aa. Grymt! Ska snart tvätta bort sminket och borsta tänderna och sånt. Sen kryper jag enr under täcket med en bra bok. Faktist rätt trött. Jag går till skolan imorn. Rätt lång dag, men jag får väl stå ut ;) Pusshej!


hemma idag också


Miss you sweetie
Jag skulle ju gått till skolan idag, men när jag gick upp var mit huvud såhääääääär tungt typ. Och nästäppan sitter i. Eftersom jag ändå bara skulle kunna vara med på 2 lektioner innan jag skulle åka och kolla mina knän så bestämde jag mig för att stanna hemma. Så jag somnade om. Vaknade igen runt halv elva. Nu sitter jag och kolla på barn-program. Hahahaha. Men ska när som gå och dra på mig ett par mjukisbyxor och nåt. Orkar inte göra nåt speciellt haha. Sen vid tolv typ? Drar vi till nyk och kollar knäna. Hoppas verkligen dom hittar vad som är fel. Efter nyk ska jag nog bara mysa ner mig i en filt och kolla vampire diaries. Är liksom sånt mysväder idag, regn, blåst och sånt. Usch. Nu ska jag snabba lite. Vi hörs väl senare. Puss!


jag är käääääääääär


Snaaaaart mina. Kärlek vid första ögonkastet! Åååååh. Alldeles perfekta nu i höst. Tänk dom till ett par snygga jeans. Eller tights. Eller vad som helst. Snart är dom mina. Kärlek på hög nivå ♥ ♥ ♥ ♥


my heart is beating for you


Mina fina
Sitter och kollar på vampire diaries och taggar till idol som börjar vid åtta, nice!
Har inte mycket att säga mer än att jag går till skolan imorn, är egentligen inte helt frisk. Men huvudvärken är borta och så. Plus att vi slutar tidigt. Juste, jag ska åka och kolla mitt knä imorn vid typ ett, så kommer gå ännu tidigare från skolan. Nu ska jag kolla klart, sen duschen, sen idol+glass! Puss på er!


mäster-kocken här!


Godmorgon på er!
Vaknade runt elva och var jättesugen på pannkakor. Så jag gick till köket och började fixa. Bra start på dagen liksom? Men stekpannan ville inte riktigt göra som jag. Så pannkakorna kan man inte kalla pannkakor. Hihihi. Bild ser ni där uppe... kung i köket! eller? Men gott var det ändå. Med lite sirap och socker blev det underbart! Idag har jag väl inte för mig något speciellt, ska plugga lite hade jag tänkt (dvs. om jag orkar).
Men vi hörs väl nån gång under dagen, ha en fin dag!


i love when you say that you love me


Och vad har jag gjort hela dagen?
Ätit, sovit, kollat film, ätit, sovit, kollat film. Typ så haha. Hatar att vara sjuk. Blir hemma imorn med, så får vi hoppas att jag kan gå till skolan på onsdag. Men nu ska jag snyta mig och kolla vampire diaries, min tillfälliga drog eftersom oth är slut... tihi, men det duger det med! Godnatt alla fina!


gymnasieval i mitt ass!


Jag går ju nu i nian och snart är det dags att välja gymnasium/vilken linje man vill gå osv.
Men för mig har det alltid varit så att jag inte har haft någon som helst aning, liksom. Vad vill jag bli? Vad är det jag vill göra senare i livet? - Ingen aning. Det har alltid varit mitt svar när alla vuxna frågat vad man tänkt sig att gå för linje. Det är rätt jobbigt, eftersom det bara är ett drygt halvår innan man faktist ska välja. Helt sjukt egentligen. För det man väljer påverkar ju verkligen framtiden. Nu är det ju inte så att det är livshotande om man känner att man valt fel, för det går ju alltid att byta, men man vill ju ändå vara rätt säker.

 Jag kan säga att mitt svar på frågan vad jag vill gå, fortfarande är väldigt osäkert. Jag vet faktist inte. Vad är det jag vill hålla på med i framtiden? Men jag har tänkt lite och är just nu inne på typ samhäll-media. Men jag är inte alls säker. Man kan ju ändra sig. Tillslut kanske jag väljer bygg? Nejmen. Haha. Det är nog inte riktigt min grej... Tillbaka till saken.

 Jag tror nog att väldigt många känner igen sig i mig? Eller har jag helt fel? Jag tror inte att det bara är jag som inte har någon koll alls. men jag skulle vilja tipsa om en hemsida (gymnasieguiden) där ni kan kika runt lite, så kanske ni får lite bättre koll på vad ni vill gå för linje. Det var nog det jag ville säga. Ha det nu bra, och hoppas ni gör rätt val! Puss


det är okej att känna!


Ge 5 min av din tid till att se denna video. Det är det värt. Sprid den.


godmorgon på er!


Jag blir hemma från skolan idag...
Gick upp halv sju som vanligt och började fixa mig. Klädde på mig, sminkade mig och allt dedär. Men huvudvärken och nästäppan tog över, så blev hemma. Fett onödigt att gå upp, hade ju kunnat sova liksom haha. Sitter här och ska sätta på en film och byta till myskläderna. Har världens mensvärk, huvudet dunkar, näsan rinner, halsen värker. Fml. Nej men riktigt så illa är det inte. Nu ska jag kolla film. Puss hej!


idol 2011!


Vilken jävla stjärna! Man ryser ju. Grymt!

Haha, fett skön grabb ju!


Live you're life!


Har städat mitt rum, möblerat om lite och allt det där nu.
Kom nyss från matbordet och ska nu hoppa in i duschen!Sen blir det idol-tittande med syster! Måste plugga lite sen också. Pusshej!


modetips

mode collage

 


STÄDAAA


Bilden beskriver det jag gör nu, haha!


våra saknade vänner



sjukling


Nämen, hej på er!
Sitter just nu och kollar runt på lite bloggar och sånt. Vaknade med halsont, hosta, huvudont och rinnande näsa. Nyser typ varannan minut. Inte kul alltså. Så idag ska jag bara vara inne och vila upp mig. Det passar ju ändå rätt bra, för då kan jag ju passa på att plugga och städa rummet och sånt tråkigt som måste göras... Gårdagen var grymt rolig! Var ju som sagt med frida på dagen och vi gjorde lite allt möjligt. Senare på kvällen mötte jag upp brudarna vid tempo, där vi käkade pizza. Drog sen vidare hem till ellen och kollade film, skrattade, åt, snackade och aa allt de där. Mamma och pappa kom och hämtade mig nån gång runt kvart i ett. När jag väl gick och la mig somnade jag skitfort. Det var ungefär så min lördag såg ut! Nu ska jag knarka halstabletter och göra slut på näsdukarna. Ha en fin söndag mina vänner!


mot stan!


Nu går jag till frida, så tar vi moppen till stan. Vi hörs nån gång senare, om jag inte är alltför upptagen!


i just want to kiss you baby


Vaknade runt elva
. Gick upp och tog en uppiggande dusch. Har även ätit frukost och nu sitter jag här och ska börja fixa mig. Ska träffa frida om en timme typ, då vi ska dra ner till stan. Hon skulle fixa lite grejer tror jag. Så nu ska jag riva ut min garderob för att hitta nåt att ha på mig. Pusss på kinden!


tröttmössa


Brudarna drog hem för kanske en kvart sen
. Så nu har jag borstat tänderna, tvättat av sminket och krypit ner under täcket. Ska nu sätta på oth (sista avsnittet !!!) för att få bort bilderna ur huvudet från skräckisen vi såg förut. Filmen var väldigt äcklig, men bra, fast sämst slut! Kommer inte ihåg vad den heter men skit samma. Imorn har jag inga särskilda planer på dagen, bara på kvällen då alla vi ska träffas igen och göra något! Eller jag borde städa mitt rum.. sen måste jag duscha.. kanske plugga lite? fast nej, inte plugga på en lördag, det tar vi på söndag ist! Nu känner jag att jag svamlar för mycket. Så jag säger godnatt sweeties!


mose-makers


Kom hem från skolan för en timme sen typ
. Var rätt kul dag. Har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde på sista matte-lektionen. Jag och emma hade typ kramp i magen och svårt att andas. Hahaha, skrattade typ 30 min i sträck. Sen fortsatte det så hela vägen hem. Skrattar typ fortfarande för mig själv när jag tänker på det... VI ÄR ALLA MOSES BARN! Ingen annan än jag och emma ser det roliga i det, men ändå...
Nu ska jag smaska på min marabooou choklad, sen hjälpa mamma hänga tvätt, duktig som jag är (a
Senare blir det mys med brudarna. Vi hörs när vi hörs guuuuyzz!


bee strong


Nu ska jag lägga mig i soffan med musik i öronen och so-boken i knät
, läxa u knoow. Har även, matte, tyska och svenska. Men det tar vi senare.. haha.. Skolan idag var skitseg, många lektioner och knappt någon rast. Jobbigt. Idrott hade vi också, konditions grej i början, vilket var skitjobbigt. Sen när vi gjort det skulle vi spela fotboll, men jag kunde typ inte springa då för mina knän gjorde skitont efter konditions-grejen.. lagom kul asså... Nu ska jag plugga arslet av mig... pusshej!


RSS 2.0