NY BLOGG!

Nu har jag bytt blogg, eftersom det inte gick att kommentera på den här. Så nu börjar vi om hehe. Så vill ni hänga på till den nya klickar ni häär, hääääär eller varför inte här: *klick*.
Så hoppas ni hänger med! Pusss


viktig information typ

Tänkte bara säga att det inte går att kommentera på min blogg och har inte gjort det på ett tag nu. Jag vet själv inte varför då jag både återställt kodmallen och gjort om i stilmallen.. 
Är lite trött på blogg.se faktist. Lovisa tipsade mig om att börja blogga på devote så det är kanske ett alternativ. Kommer isåfall även ha kvar den här bloggen då jag någon gång kanske ångrar mig och vill tillbaka.
Nej nu låter det som att jag ska byta, men jag har inte bestämt mig. Ska tänka lite på saken så återkommer jag när jag bestämt mig! Tills dess får ni stå ut med att det inte går att kommentera (vilket är jättetråkigt, både för er och för mig..). Om nu inte nån riktigt kunnig skulle kunna fixa det.
Men vi får helt enkelt se. Ville bara att ni skulle veta, att jag liksom lagt märke till att det inte går att kommentera.


Fin dag med grymma vänner


Har haft en jättefin födelsedag. Matilda kom hit runt tre och vi kollade igenom en massa gamla fula bilder och videosar vilket resulterade till jävligt många skrattanfall och magknip. 
Åt även en jättegod middag med familjen och spelade lite spel. Senare kom även Ellen, riktigt kul hade vi!
Och jag har ätit, gud vad jag har ätit, jag mår fan illa nu. Men allt var ju så gott...

Jaja. Jag är nöjd och ska snart släcka lampan och drömma mig bort, är otroligt trött faktist. Imorgon ska jag träffa sysslingen Ellen, men mer om det då. Puss och godnatt!

the feeling when you hold me in your arms

Blev väckt av fin sång av familjen, hihi. Kommer ihåg när man var liten och inte kunde sova för att man var så nervös. Varför förstår jag inte riktigt, men det var väl helt enkelt spännande att fylla år.
Har fått en massa fina sms och samtal från söta vänner. Känner att den här dagen kommer bli helgrym.
Ska nu duscha och så sen framåt eftermiddagen kommer några vänner hit på en fika.
Ha en fin torsdag nu, så hörs vi. Ciao!


15 jävla år!

OCH VEM FYLLER ÅR IDAG? joooo jag :D
hihihi, var bara tvungen.


I said it cause i care

Har precis ätit frukost och klätt på mig och så. Nu ska jag bara fixa håret och sminka mig lite, sen tar jag och Klara bussen in till bt, sen vidare mot nävekvarn. Kommer bli skitroligt att träffa kusinerna!
Nu ska jag snabba mig lite, så vi inte lyckas missa bussen (experter på det nämligen). Pusshej!


sometimes i get this feeling


Ska när som helst ta bort sminket och borsta tänderna
, sen krypa ner under täcket och sova hur jävla länge som helst. Är sjukt trött. Kom hem från fest hos monkan för typ en timma sen. Var skitkul, dansade hela jävla kvällen!
Dunkade så hög musik att grannarna kom och klagade..

Efter boda borg igår (vilket var jättekul) hade jag och Frida pyjamasparty at hennes hooouse. Låg och skrattade som aldrig förr tills vi fick magknip typ. Somnade ovanligt tidigt för att vara oss. Vaknade runt elva, duschade och så. Sen bestämde vi oss för att skippa frukosten för att äta på kina. Haha, så sagt och gjort. Vi tog moppen till stan och jag svär, kinamat har aldrig varit godare. Rullade därifrån bokstavligt talat. Efter det lodade vi på stan tills jag skulle klippa mig. Skönt att äntligen bli av med allt det slitna. Sedan drog vi till ramdalen och mötte upp hela laget för att sen åka in till nyk där vi skulle köra lazergame. Var sjukt kul och mitt lag vann BÅDA gångerna.
Efter det en fet pizza (inte okej med både kinamat och pizza..). Sen hem och tagga för fest hos monkan!

Imorn tar jag och syrran bussen in till kusinerna, så ingen uppdatering där heller (känner att det blivit dåligt med sånt på sistonde).
Nu ska jag sova, pussss!


RSS 2.0