bryr ni er ens? isåfall, visa det


Kom hem från skolan för typ en timme sen
. Har suttit här sen dess. Men nu ska jag lyfta på arslet och plugggga.. so och lite matte tror jag, fattar ju ingenting. Btw. jag har sjukt ont i rumpan och baklåret. Säkert för att jag och frida åkte moppe i  typ en timme igår... inte kul asså. Ha en fin dag!


det är så självklart, men ändå inte


Taggad till skolan? - inte ett dugg! 
Men dit måste man ju ändå. Skolfoto idag. Och jag tycker att det är orättvist att den andra gruppen har sovmorgon. Ville bara säga det liksom. Fast vi får ju sen i vinter, tihi.
Nu ska jag möta upp stella och maggi. Vi hörs efter skolan guys!


you light up my world like nobody else!


minnen
Kom hem från för en timme sen, typ. Nu går jag till frida, har en hel del att snacka om, så där lär bli bra. Men vi hörs, puss!


skolan nu!


Nu drar jag till skolan
, vi hörs väl senare antar jag! Puss


You're too perfect for me

Nu ska jag borsta tänderna, och ta bort sminket och sånt. Sen krypa ner i sängen och läsa lite tror jag. Skola imorn, och idrott. Blir väl bra får vi hoppas. Vi hörs. Peace


save the world


Måndag idag och dags för skola igen
. Inte taggad alls faktist. Fast det hjälper faktist lite att vi både har slöjd och hemkunskap idag, så det kanske blir bra ändå! Har ont i halsen och är täppt i näsan också. men sånt får man väl leva med! Har precis gjort i ordning mig och ska snart äta frukost. Juste, igår träffade jag Frida. Vi var ute och åkte lite moppe, bakade, snackade, skrattade, aa, allt det där vanliga ni vet ;) Senare på kvällen tog vi en liten promenad, trevligt vare! Pusss på dig bruttan! Nu ska jag äta, ha det bra!


when you smile, i smile


Haft en riktigt toppen dag med Lovisa idag
. Vi träffades runt tre nån gång. Då åkte vi och köpte glass eftersom det var så jääävla varmt. Så snackade vi om typ allt, tog en massa foton, åt, och garvade läppen av oss. Du är bra du bruttan! Nu på kvällen har jag träffat alicia och frida. Riktigt skoj. Kom hem för kanske en timma sen och sitter just nu och checkar runt lite. Imorn ska jag förmodligen träffa frida ett tag. Vi hörs väl imorn antar jag, pussss!


It's a beautiful day!

Har typ nyss lockat klart håret. Lovisa kommer när som. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men nåt kult som vanligt antar jag! Nu ska jag snabba på lite. Ha en fin lördag!


I will never say never

Har varit en helgrym kväll hos lovisa med gött folk! Har precis sett never say never, justin bieber. Och jag har helt ändrat uppfattning om honom, haha, det är en film som bara måste ses! Vart ju tom. tårögd...
Kan berätta mer imorn, för mina ögonlock är rätt tunga, så skulle vara skönt med lite sömn. Fast jag hatar min hals, har knappt nån röst, så lär väl hosta hela natten istället för att sova. Skit samma, puss pch godnatt :*


someone like you



But i couldn't stay away, i couldn't fight it. I had hoped you'd see my face,
and that you'd be reminded that for me it isn't over.


i am in love


Kom hem för ett tag sen, och har suttit här sen dess
. Rätt seg skoldag idag. Sista lektionen var elevens val och då skulle vi tydligen (?) gå till våtmarken, få bulle och saft och sen gå tillbaka. MEN NÖDVÄNDIGT LIKSOM!!
Plus att våra lärare suger, så dom hade inte sagt nåt igår, så det vara bara våran klass som inte visste, bra jobbat liksom! Så vi typ tvingade dom att vi skulle få ta med cyklarna, så det gjorde vi haha, galen promenad kan man ju säga ;) Sen på vägen hem hade vi typ cykelrace, haha. Så jävla svettigt.. Slutpratat om det. Kommer förmodligen upp lite bilder snart. Nu ska jag gå och göra mig ett glas oboý. Pussss


it's your choise, not mine


Fastnade verkligen inte på bild idag så - bild i repris
Godmorgon! Har precis klätt på mig och fixat håret, så nu ska jag sminka mig och sen äta frukost. Börjar 8.40 idag, så en liiiten sovmorgon vart det iaf.. Slutar rätt tidigt, skööönt! Idag är iaf sista skoldagen så vi får väl se hur det går. Vaknade med väldigt ont i halsen och rethosta, men vi kör på ändå! Nu ska jag sminka mig, ha det bra!


right here, right now


Nu: plocka på rummet, duscha, kolla film!
Vi kanske hörs senare guys!


du ger mig den där känslan, det där lilla extra


Du är grym på alla sätt och vis, grattis fina du!
Sitter och fixar ner lite muuuusik till mobilen, lär ju behövas nu när skolan börjar, tycker jag. Fett skönt att bara ploppa in hörlurarna och försvinna, lööööööv ♥ Btw. vi var på jogersö idag, började 10, så rätt chill ändå. Men jogersö var ju helt onödigt. Satt i typ 4 timmar och inte gjorde någonting! nödvändigt? - nej! Men bättre än att sitta i en skolbänk och dööööö. Nu ska jag slå en pling till lovisa, den gullungen blir ju 15 idag! GRATTIS! Senare ikväll ska jag nog kolla match på ramdalen. Vi får se hur det blir.. puss och hej!


It's when you say those words


Ska möta upp matilda om tio min.
Så cyklar vi till jogersö, vi ska typ ha en utedag.. så är väl hemma igen runt två? Igår var jag iaf med midi i nyk, jag fick med mig ett par jeans hem, nöjd! Nu ska jag fixa lite och packa ner det sista, pussss!


mot skolan!


Har precis gjort mig klar, så nu ska jag bara slänga i mig en lättlunch, sen möter jag upp tiloow för att cykla till skolan! Lagom kul faktist.. ska bli roligt att träffa alla iaf. Efter skolan kanske jag drar in till nyk med sara. Men vi får se. Hare gött, pusss!


You're so damn beautiful!


Helgen kan bara beskrivas med ett ord, grym! Jag har ju som sagt varit med alicia och lovisa hela dagen igår och idag.
Vi har pratat. Vi har skrattat. Vi har badat bubbelbad. Vi har ätit. Vi har kollat film. Vi har shoppat. Vi har ätit mer. Vi har sovit. Vi har försökt dygna (vi lyckades inte...). Vi har skrattat ännu mer. Vi har lekt. Vi har spelat. Vi har gått. Vi har cyklat.   Vi har helt enkelt haft det förjävla bra! Jag älskar er bruttor!
Nu på kvällen träffade jag matilda, emma, ellen och fanny. För en sista kväll på kattberget innan skolan. Så med godis, cola, kamera, musik och filtar hade jag en toppen-kväll! Ni är också brutalt bra!
Justja, jag skulle bara påminna er om att imorn börjar helvetet. Ett helt jävla år till. Så nu ska jag fixa lite och ta bort sminket. Sen sätter jag på oth och gosar ner mig under täcket. Ha ett bra liv. Pussss


I know it will be fine


Godmorgon!
Nu har jag precis käkat frukost och funderar starkt på att hoppa in i duschen. Sen ska jag bara fixa mig och packa, så drar jag och lovisa till alicia. Det kommer säkert bli toppen! Nu måste jag skynda mig lite. Bye!


skitväder


vackert, huh?
På grund av vädret förstördes planerna på att åka in till nyk och typ en festival, så vi kör på en mysig tjejkväll istället, great! Det har regnat som in i helvete i flera timmar nu, seriöst... Istället så kanske jag, alicia och lovisa drar på typ en festival imron istället, så det blir nog bra ändå!
Nu ska jag nog ladda ner en film eller nåt, ha en bra kväll!  puss pusss


Planer för helgen


Sitter just nu och snackar skype med frida, skrattar åt det mesta eftersom jag typ är övertrött? inte normatl redan klockan tio på kvällen asså... Tänkte berätta lite om helgens planer, det ser rätt fullbokat ut, om det nu blir som jag har tänkt! Imorn ska jag förmodligen träffa sandra ett tag på dan, sen drar vi in till nyk och typ en festival på kvällen, härligt! Sen på lördag åker jag in till alicia rätt tidigt, där lovisa också förmodligen är, och sen tar vi en sväng på stan. Så sover jag och lovisa  där! Det kommer nog bli riktigt braaa! Ungefär så ser min helg ut.
Nu ska jag fortsätta snacka med frida och några, hare gött, pusss!


Dagens outfit!

apdålig kvalité, hehe

Blus - Mammas/Shorts - Avklippta jeans/Gladiatorskor - Dinsko/Väska - Ullared/Smycken - Glitter, GT


one tree hill ♥


Tack för att du är du
Det går inte särskilt bra med designen, som ni säkert ser.. men jag orkar inte göra mer nu. Istället sätter jag på oth! Så jag lär nog inte skriva mycket mer idag, för jag komemr va som fastklistrad framför den serien. Men vi hörs snart. Pusssss


drar till frida!


För att vi är vi.
Nu har jag ändrat lite här, men är långt ifrån klar... Jag orkar iaf inte mer nu, det får bli senare ikväll eller nåt!
Nu ska jag iaf slänga på mig lite smink, sen går jag till frida, så får vi se vad dagen har att bjuda på.
Ha det gött, pusssssssss


ändringar!

Hade tänkt göra om lite här på bloggen, få lite nytt och fräscht liksom. Så nu ska jag jobba på designen och det kommer vara rätt rörigt antar jag, men det blir förhoppningsvis bra tillslut! Så ni vet liksom ;)


back on track!

Sådär ja, nu är jag äntligen tillbaka, med en ny data och allt! Så nu får vi väl hoppas att allt rullar på som det ska här, och jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan och vill!
Det var nog det jag ville säga, hoppas vi hörs snart. Pusss


du är så jävla fin!

Heej allihopa! Tänkte bara säga att jag är hemma nu efter en härlig vecka i skåne, ullared & jönköping, eller iförsej kom jag hem redan i torsdags kväll men jag har inte haft någon tillgång till en dator, haha ;)
Orkar inte berätta några detaljer om veckan, mer än att jag har haft det riktigt bra, med mycket shopping! Skönt att komma bort härifrån bara.. Med mig hem har jag bla. fått lite tröjor, cykelbyxor, "onepiece", smink, locktång, nagellack, 2 väskor, smycken, hårspray, hårinpackning, 2 parfymer + lite till. Så jag är nöjd!
Dem senaste dagarna har jag spenderat med mina fina vänner, i fredags sov jag hos frida, vi hade det riktigt kul, åkte moppe, blev livrädda för en bil, har nog helt seriöst aldrig varit så rädd förut, vi bara skakade..., fotat, snackat och skrattat i mängder! Det var längesen också så det var toppen! Igår träffade jag först alicia ett tag på dan, vi snackade en massa och skrattade, ungefär så. Senare på kvällen hade vi gäster, trevligt trevligt!
Och idag har jag tillbringat förmiddagen hos mormor och morfar, mysigt. Sen på kvällen var jag med mina fina, emma, matilda & sandra. Riktigt skoj. Eftersom jag inte har träffat emma på typ hela lovet? så var det extra kul!
nu ska jag sluta babbla och kolla vidare, puss på er!

RSS 2.0